• Heeft u een taxi nodig in
    ZEELAND?


Wij rijden in Goes Yerseke Kapelle Heikenszand Kruiningen Kloetinge Rilland Wemeldinge Hansweert Schore Overzande Krabbendijke Lewedorp en omgeving!

Taxi Service ZLD is betrouwbaar en servicegericht. Onze standplaats is in Goes. Wij staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. U kunt bij ons contant betalen maar uiteraard ook pinnen.

Direct een taxi nodig? Wij zijn nu beschikbaar en snel bij u voor een vlotte, veilige rit naar de door u gewenste bestemming. Bel ons via: 0113 45 00 00.

Taxi Service ZLD is TX-Keur gecertificeerd. TX-Keur is het kwaliteitskeurmerk in de sector taxivervoer. Taxibedrijven die gecertificeerd zijn met het TX-Keur voldoen aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid, betrouwbaarheid en vakkundigheid.


layout styles

Zorgvervoer

Mocht u onverhoopt vanwege uw gezondheid gebruik moeten maken van taxivervoer staan wij ook gewoon voor u klaar. Wij rijden onder andere voor OHRA, Nationale Nederlanden en CZ. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


layout styles

Luchthaven service

Net een heerlijke vakantie gehad en geen zin om te gaan slepen met de koffers? Of de hoge parkeerkosten vermijden? Taxidienst ZLD biedt u een voordelige luchthaven service aan!


layout styles

Zakelijk en directie service

U bent bij ons ook op het juiste adres wanneer het om zakelijk vervoer gaat. Wij bieden naast zakelijk vervoer ook directie vervoer aan. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.


layout styles

Groepsvervoer

Gaat u op stap met een groep personen tot 8 personen? Dan zijn onze busjes uitermate geschikt. Meer weten? Neem dan contact met ons op.


layout styles

Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer is bestemd voor kinderen die om deze redenen niet zonder begeleiding naar basisschool of speciaal onderwijs kunnen. Bij Taxi ZLD kunt u ook terecht voor leerlingenvervoer.


layout styles

Straattaxi Goes

Naast al onze andere diensten staan wij dag én nacht voor u klaar om u naar iedere bestemming te brengen. Bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave.


layout styles

Rolstoelvervoer

Bent u minder goed ter been? Taxi Service ZLD beschikt over een speciale rolstoelbus waarmee wij u veilig kunnen vervoeren naar iedere gewenste bestemming.


layout styles

Koeriersdiensten

Uw pakketje of documenten snel en veilig naar de plaats van bestemming laten brengen? Ook dat kan bij Taxi Service ZLD. U kunt rekenen op een zeer scherp tarief en uiteraard de service die u van ons gewend bent.